STOP MET WEGRENNEN VAN JEZELF

TIMO BASTEN

Van een luchtmobiele militair en een uitzending in Irak tot een professionele brandweerman in Amsterdam nu ook holistische leefstijlcoach en businesscoach.
Van een burn-out en alcoholverslaving tot een Bewuste Leefstijl
vol energie, gezondheid en vitaliteit!

Van reageren naar reflecteren.

“Uitzondering op de regel”? Zeker niet !

LEES HIER WAAROM NIET…>>>

Over Tiger Mentality

Tiger Mentality is een bedrijf dat ouders helpt persoonlijke ontwikkeling te bereiken, financiële vrijheid te creëren en holistische gezondheid te behouden door middel van netwerkmarketing.
Wij geloven dat door individuen te verbinden met de kennis, vaardigheden en motivatie die in ons netwerk worden gedeeld, je je innerlijke kracht zult ontdekken, je doelen zult bereiken en blijvende verandering teweeg zult brengen.

Onze Missie is om ouders te inspireren om de beste versie van zichzelf te worden – door de fysieke, mentale en financiële aspecten van het leven in evenwicht te brengen. We streven ernaar om jou en vele anderen in staat te stellen een rijker en zinvoller leven te leiden.

Investeren in jouw gezondheid en welzijn kan verschillende voordelen hebben.

Het kan helpen het fysieke en mentale welzijn te verbeteren, de financiële zekerheid te vergroten, persoonlijke relaties op te bouwen en zelfs de productiviteit en carrièremogelijkheden te vergroten.