Timo Basten

 

 

“My life story and rocky road”

Wie is Timo Basten?

Timo’s levensverhaal is er een van tumultueuze ups en downs. In 2002 trad hij in dienst bij de 11e Charlie “Tijger” Compagnie van de Luchtmobiele Brigade in Schaarsbergen, Nederland.
Dit is ook de reden waarom hij de naam Tiger Mentality heeft gekozen, om zijn tijd in het leger te eren en te herinneren. In 2004 werd hij uitgezonden naar Irak om zijn land te dienen.
Na zijn tijd in het leger werd hij in 2007 brandweerman in Amsterdam en beleefde hij een periode van relatieve stabiliteit en tevredenheid.
In 2016 viel Timo echter in een diep gat en begon hij een reeks worstelingen onder ogen te zien; hij leed aan een posttraumatische stressstoornis, alcoholmisbruik en steeds zelfdestructiever gedrag. Dit alles leidde eind 2018 tot een burn-out.
Het leek alsof hij alles zou verliezen – zijn vrouw, kinderen en zichzelf – totdat hij in 2020 een wonderbaarlijke ommekeer meemaakte, nuchter werd en een nieuwe, gezondere manier van leven begon.

In 2020 maakte hij een grote verandering in zijn leven door op een nieuwe reis te gaan.
Hij werd holistisch gezondheidscoach, gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei, en startte zijn eigen bedrijf Tiger Mentality. Het was een geweldige prestatie om zichzelf de kans te geven om te groeien en er tegelijkertijd voor te zorgen dat hij meer tijd had om met zijn gezin door te brengen!
Terwijl hij naar de toekomst kijkt, zijn er geen grenzen aan wat hij kan bereiken.
Met vastberadenheid, hard werken en toewijding aan zijn doelen is alles mogelijk. En dat geldt ook voor jou!
Ook jij kunt je leven verbeteren, net dat beetje extra doen, die extra stap, geloven in jezelf, je gezin, je gezondheid, je welzijn. Neem je leven en je toekomst weer in eigen handen en ga samen met Timo en de andere ‘Tijgers’ van de ‘Tiger Tribe’ een mooie toekomst tegemoet.

Investeren in uw gezondheid en welzijn is belangrijk omdat het zal leiden tot voordelen op de lange termijn, zoals een langere levensduur, een betere levenskwaliteit en financiële besparingen. Bovendien kan het voordelig zijn om uw inkomen te diversifiëren met passief en residueel inkomen, omdat het kan helpen om extra inkomstenbronnen te creëren die niet noodzakelijkerwijs afhankelijk zijn van uw arbeid en met minimale inspanning.

Timo was altijd vastbesloten geweest om een mooie financiële toekomst voor zichzelf en zijn gezin veilig te stellen. Hij had verhalen gehoord van mensen die fortuin verdienden door te investeren in nieuwe en opkomende technologieën zoals gedecentraliseerde blockchain-technologie, metaverse en forex, maar hij aarzelde om zijn geld in deze onbekende arena’s te steken.

Dus besloot hij de sprong te wagen en begon hij zichzelf te onderzoeken en te leren welke de meest winstgevende manieren zouden zijn om te beleggen. Na maanden studeren, identificeerde hij de cryptocurrency- en blockchain-velden met het grootste potentieel voor het grootste rendement.

Hij begon te investeren in de belangrijkste spelers in deze sectoren, maar besefte al snel dat hij meer begeleiding en expertise nodig had. Dus sloot hij zich aan bij een bedrijf en begon hij meer inzicht te krijgen in de handelswereld.

Hoe meer tijd hij besteedde aan het onderzoeken van en leren over de verschillende beschikbare investeringsopties, hoe enthousiaster en zelfverzekerder hij werd over hun financiële toekomst. Hij was zo onder de indruk van de vorderingen die blockchain- en cryptocurrency-technologieën maakten, dat hij begon te investeren in enkele van de meer veelbelovende projecten, en tot zijn grote verbazing begon hij een gestage toename van zijn winst te ervaren.

Dit kan ook voor jou zijn, met weinig moeite en een stap in de toekomst kan jij ook zelf bepalen wat je met je geld doet in plaats van de banken. Leer hoe jij jouw geld voor je kunt laten werken en hoe je positieve veranderingen in je leven kunt aanbrengen. Neem de regie over je leven en bewandel je eigen pad.

Mijn 'Helden'

Troy Casey

“The Certified Health Nut”

Troy Casey, Certified Health Nut is een wereldberoemde levenscoach en genezer die de aarde heeft afgezocht naar de krachtigste gezondheids- en geneeswijzen.

Troy woonde en werkte zelfs meer dan 8 jaar met de inheemse stammen in het Amazone-regenwoud, niet alleen als genezer maar ook als medicijnjager, waarbij hij enkele van ’s werelds meest heilige planten gebruikte.

Troy heeft over de hele wereld lezingen gegeven en lesgegeven en is verschenen in tal van televisieprogramma’s, nieuwsprogramma’s, internationale documentaires en in vele boeken over de hele wereld. Dit komt door het vermogen om met succes het fysieke, mentale en emotionele evenwicht te herstellen bij cliënten bij wie alle andere systemen hebben gefaald.

Zijn visie op schone lucht, water, bodem en rechtvaardige systemen voor de hele mensheid tijdens zijn leven drijft zijn gepassioneerde werk voor persoonlijk en planetair welzijn.

www.certifiedhealthnut.com/

 

Paul Chek

Chek Institute

Paul Chek is een holistische gezondheidstherapeut, een neuromusculaire therapeut en een correctieve en krachtige kinesioloog. Hij heeft een unieke benadering van gezondheid en onderwijs ontwikkeld die ideeën uit elk van deze gebieden met elkaar verbindt. Al meer dan vijfentwintig jaar heeft hij de levens van talloze mensen over de hele wereld veranderd. Door het lichaam als een geheel systeem te behandelen en de oorzaak van een probleem te vinden, is Paul geslaagd waar traditionele benaderingen consequent hebben gefaald. Paul is de oprichter van het CHEK Institute (Corrective Holistic Exercise Kinesiology), gevestigd in Californië, en het PPS Success Mastery Coaching Program.

www.chekinstitute.com

Michaël Bijker

Life Awerness Program

Michael beoefent mindtraining en meditatie sinds zijn 14e en bestudeert QiGong en Yoga sinds hij hersteld is van een ernstig auto-ongeluk. Door de krachtige methoden van QiGong en Yoga kon hij herstellen van blessures. Sindsdien zet hij zich in om anderen te helpen deze prachtige technieken te leren die niet alleen gezondheid, focus en kracht zullen brengen, maar ons ook zullen doen beseffen wat we werkelijk zijn en wat onze ware roeping is.

Hij heeft de wereld rondgereisd om kennis op te doen voor zijn passie voor lichaam en geest, met name meditatie, yoga, Qi Gong en ademwerk. Zijn leringen hebben velen over de hele wereld geholpen. Focussen op het trainen van lichaam en geest om elke persoon te helpen hun ware aard en essentie te leren kennen en je geest te bevrijden. Hij geeft nu yoga, meditatie, ademwerk en mindtraining in Portugal.

www.yogalap.com

Tibor Olgers

Tibor.nl

Ruim 10 jaar werkte ik als operationeel teamleider in een speciale politie-eenheid waar ik verantwoordelijk was voor de veiligheid van ernstig bedreigde getuigen, politici en het Koninklijk huis over de hele wereld. In die hoedanigheid heb ik gewerkt met speciale eenheden uit binnen- en buitenland.
De strategieën en principes waarmee dergelijke eenheden duurzaam topprestaties leveren, zijn van onschatbare waarde voor ondernemers.
Veel ondernemers werken hard maar zonder plan, zonder verantwoording en zonder begeleiding.
Het zijn materiedeskundigen. Als het gaat om het runnen van hun bedrijf, doen ze zo ongeveer alles.
Zolang je iets doet, is de enige groeistrategie nog harder werken.
Dit leidt tot onrust in het hoofd, een krakend lichaam en relaties die onder druk komen te staan.
Tijdens onze bedrijfsinterventies krijgen deelnemers een concreet actieplan, worden ze aangesproken tijdens de uitvoering en worden ze begeleid door ervaren experts.
Dat zorgt voor rust, ruimte in de agenda en cash op de rekening.
Want een goed bedrijf faciliteert een beter leven.
Voor de eigenaar, voor de medewerkers en voor de klanten.
10% van onze winst en 10% van mijn eigen inkomen gaat naar onze stichting 1Mens, waar we telkens één persoon weer tot leven wekken.

www.tibor.nl

Wim Hof

“The Iceman”

Wim Hof traint zijn lichaam en geest in de barre natuur tijdens extreem koude omstandigheden. Onder deze omstandigheden worden ademhaling en mindset effectiever om de extreme kou te weerstaan. Door deze toename in effectiviteit kan hij steeds dieper in zijn fysiologie doordringen. Door de jaren heen heeft hij zijn methode verder ontwikkeld en geperfectioneerd door zijn lichaam en geest te verkennen en steeds weer zijn eigen grenzen te verleggen. Hij wordt bekend door zijn spectaculaire stunts en al snel volgt de bijnaam: “The Iceman”.

www.wimhofmethod.com

Ezra Nahumury

Inease.nl

Hij was ooit een getalenteerde en opkomende profvoetballer. Tot zijn 13e was hij een super blije, zelfverzekerde, charismatische en avontuurlijke jongen. Maar vanaf zijn 13e maakte hij vooral keuzes op basis van dromen en verwachtingen van anderen. Op 20-jarige leeftijd werd hij onverwachts vader en tegelijkertijd betekende dit het einde van zijn droom om profvoetballer te worden.

Het kostte hem twaalf jaar aan procesvoering rond het zien van zijn zoon, werken voor minimumlonen in fabrieken, magazijnen en callcenters, werkloosheidsuitkeringen, sergeant in het leger, veel giftige relaties, overmatig feesten, alcohol- en drugsmisbruik.

Hij was ongelukkig, voelde zich nutteloos, vernederd en vol schaamte. Hij wist niet wie hij was en wat hij wilde in het leven. Hij was gestrest, angstig, gefrustreerd en verdrietig. Hij leed aan een laag zelfbeeld, depressie, allergieën en spijsverteringsproblemen.

Eind 2011 bereikte hij een dieptepunt, maar het bleek zijn grootste geschenk te zijn. Hij besloot niet langer slachtoffer te zijn en zijn gezondheid en zelfvertrouwen op te bouwen. Dit was het begin van zijn reis van zelfliefde, zelfgenezing en persoonlijke kracht. Hij richtte In Ease op en werd holistisch trainer en leefstijlcoach opgeleid door Paul Chek’s Chek Institute.

Madelon Vos

 

Mijn naam is Madelon Vos. Sinds 2013 ben ik actief binnen de financiële markten. Zeven dagen per week creëer ik content over de (macro-) economie, monetaire gebeurtenissen, bitcoin en technische analyse en deze kennis mag ik maandelijks met meer dan 500.000 kijkers delen.
Het is mijn passie om complexe materie zo begrijpbaar mogelijk uit te leggen, waardoor deze – toch wel – ingewikkelde content voor een zeer grote doelgroep toegankelijk is. Samen streven ik, mijn cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community leden naar het best haalbare resultaat.