CHEK Holistic Lifestyle Coach HLC 1

Holistic Lifestyle Coach Level 1 ontworpen door de wereldberoemde Holistic Health Practitioner, Paul Chek.

Hier heb ik zijn technieken geleerd om een intuïtief, op maat gemaakt en effectief programma samen te stellen om jouw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken, wat ze ook zijn!                                                        Vind jouw droom, volg de 1-2-3-4 stappen, leer de 6 fundamentele basisprincipes en gebruik de enige 4 dokters die je nodig hebt.

Bereik optimale gezondheid en fitheid voor jezelf, zodat je een voorbeeld bent voor anderen!

Ademwerk instructeur

In dit ademwerk instructeur/coach trainingsprogramma ben ik uitgebreid onderwezen over de wetenschap achter ademwerk, lesgeven, hoe ik verantwoord sessies kan creëren.

Ik breng je ademhalingsoefening naar een hoger niveau. Met deze cursus heb ik een innerlijke transformatiereis van 4 weken ondergaan, niet alleen door dagelijks veel adem- en geesttrainingen te doen, maar ook door dagelijkse dagboeken en levensreflecterende opdrachten om een ​​doel te vinden, blokkades op te heffen en een mooi leven te manifesteren voor mijzelf en anderen.

Professioneel vloggen

Met deze cursus heb ik cameravaardigheden geleerd, waardoor ik in staat bent om mijn content met jullie te delen in mijn eigen vlogstijl.

Ik geef jullie een kijkje achter de schermen op een laagdrempelige manier. Ik geef mijn boodschap via de vlogs en hou jullie op de hoogte van alle ins and outs.