logo site

 

 

 

Vitaliteit – Verbinding – Vertrouwen

TIMO BASTEN

Ik ben geboren en getogen in Gendt, een klein dorp tussen Arnhem en Nijmegen. Sinds 2014 woon ik samen met mijn vrouw Julia en twee kinderen Djessie en Dean in Schagen.

Defensie
In 2002 ben ik bij Defensie gaan werken bij de Luchtmobiele Brigade in Schaarsbergen. Ik zat hier bij de 11e Charlie ‘Tijger’ Compagnie, vandaar ook de naam “Tiger mentality” als eerbetoon aan mijn compagnie en de rode kleur in mijn logo vanwege de rode baret evenals de kleur rood van de brandweer waar ik nu werk. In deze periode heb ik geleerd mijn grenzen op te zoeken en te verleggen.

LEES MEER…>>>

Tiger Mentality

Vitaliteit
Werken aan vitaliteit door zelf je weerstand te kiezen, functioneel te bewegen, energie leren verdelen, juiste voeding kiezen, leren ademen en mediteren.

Verbinding
De verbinding maken met jezelf door aan de slag te gaan met je gezondheid en verbinding te maken met elkaar tijdens de Tiger Trail en in de Tiger Tribe.

Vertrouwen
Zelfvertrouwen creëren door de weg van de weerstand te kiezen, werken aan jezelf, kiezen in plaats van reageren, werken aan je weerbaarheid en afwijken door jezelf te zijn.

DIT WORDT GEZEGD OVER TIGER MENTALITY…

“Timo, bedankt voor je pittige training. Spieren die een tijdje in slaap gesust waren zijn goed aangesproken. Het koude bad was goed te doen met jouw motivatie en de sfeer onder de deelnemers was erg motiverend. Kijk al uit naar volgende week.”

Rein Krom

Na ruim 2 jaar behoorlijk te zijn geleefd door privé problematiek en de bekende vrijheid beperkende maatregelen ben ik zeer blij om onder Tiger begeleiding wekelijks met blote voeten op deze aarde te staan! Iedere zondagochtend leer ik weer een nieuw stukje van mezelf wat houvast geeft voor morgen. No nonsense mentaliteit en luisteren naar jezelf is wat ik bij Timo ervaar!

Tot zondag! Bas Aaij

Ademhalen gebeurd automatisch maar wanneer je te vaak te hoog in je ademhaling zit, is aandacht naar je ademhaling en lijf extra belangrijk. Door Timo bij Tiger Mentality ben ik weer extra bewust hiervan geworden en hebben deze ademhaling sessies mij erg goed geholpen.

Esmaralda Naalden